Ubestemt

Hei!

Som dere ser har jeg da klart å lage meg en ny blogg igjen. Grunnen til det er at jeg fikk en skikkelig trang til å blogge, jeg savnet det skikkelig. Dere husker meg kanskje fra Ingvildmoor.blogg.no?! Jeg kunne fortsatt å blogge på den, men jeg HATER bloggnavnet. Jeg har utrolig dårlig fantasi når det kommer til bloggnavn, så jeg ender alltid opp med sånne teite, barnslige navn. Jeg klarer aldri å bestemme meg for om jeg skal blogge eller ikke, så jeg ender ofte opp med å slette bloggen til slutt, men skal hvertfall ikke gjøre det denne gangen, uansett om jeg fortsetter eller ikke.

Nå skal jeg i hvertfall blogge gjennom sommeren, så får jeg se om jeg fortsetter etter det. Jeg starter jo i 10. klasse til høsten, så det blir sikkert mye stress på skolen, men jeg får se hva det blir til.

Jeg vet ikke helt hva dere synes om designet, men det var bare noe jeg slang sammen i halvsøvne i går kveld da jeg bestemte meg for å begynne å blogge igjen. Hvis dere har noen tips eller meninger vil jeg gjerne høre!Nå skal jeg en tur ut, snakkes senere i dag!

Hva skal du i dag?
Har du blogg?

-Ingvild

4 kommentarer

Ingrid

03.jul.2010 kl.22:16

sv: Det er bra! :)

Skikkelig søt header!

Marthe

04.jul.2010 kl.14:24

Ikke bytt blogg igjen, nå skal jeg lese denne :-D

Ingvild

04.jul.2010 kl.20:32

Marthe: Flott :) Skal prøve å ikke bytte :P

Marthe

07.jul.2010 kl.17:19

hehehe, bra <3

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits