Late dager

Hei dere :)

Nå var det en stund siden sist. Vet jeg har vært dårlig på blogging, men sånn er det vel på starten med en ny blogg?!

Uansett, jeg kom hjem fra Sørlandet i går, og hadde det superkoselig som vanlig. Vi nøt late dager i solen, bortsett fra en dag når det regnet. Vi har vært på flere båtturer, og blant annet stått på vannski. Det vil si, de andre stod på vannski, ikke jeg. Jeg hadde egentlig kjempelyst, men de dumme brennmanetene stopper meg. Jeg er så redd for å bli brent, selvom det sikkert ikke er så veldig ille. Men hvis jeg skal dit igjen, så har jeg lovt meg selv at jeg skal prøve. Selvfølgelig glemte jeg å ta bilder når jeg var der, men jeg hadde det uansett kjempekoselig.

I går kveld var jeg også barnevakt, for det herlige barnebarnet til presten som konfirmerte meg. Han er så søt, jeg savnet faktisk å være litt barnevakt igjen, var en stund siden nå.

I dag har jeg vært hos tanten og onkelen min i Drammen. Vi har grillet og kost oss. Jeg har til og med badet, og det var helt sykt herlig. Det var ikke kaldt i det hele tatt, skikkelig herlig temperatur.


Siden jeg skrev om barn, her er et bilde fra i fjord av meg og Filippa. Det er ikke en av babyene som jeg la ut bilder av i forrige innlegg, men tantebarnet til tremeningen min.

I morgen skal jeg få lagt ut innkjøp fra Praha og Sørlandet. Vet jeg har lovt det.

Har du vært på Sørlandet?
Pleier du å være barnevakt?

-Ingvild

Én kommentar

Ingrid

11.jul.2010 kl.17:14

sv: Takk :) Elsker sånne plagg med høyt liv!

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits