Disse produktene bruker jeg på huden min

Hei :)

En liten stund siden sist nå. Jeg har vel ikke gjort så mye, bortsett fra i går kveld, da jeg og mamma fant ut klokken halv åtte at vi ville gå tur, og endte opp på et sted kalt Eggemoen. Vi gikk vel 8-9 km, og etterpå bestemte vi oss for å ta sol. Jeg har faktisk aldri gjort det før, men det var sykt deilig. Jeg tok bare i 18 minutter, men fikk faktisk skikkelig skille. Skal definitivt gjøre det igjen!

Nå tenkte jeg å vise dere produktene jeg bruker på huden min hver dag, så jeg bare forklarer med bildene hva de forskjellige tingene er:


Dette er de ansiktsrensene jeg bruker for tiden.
1. Balea young soft & care mildes washgel- Denne kjøpte jeg på en kjempebillig butikk jeg fant i Tyskland, som het DM. Denne kostet vel ca. 1 euro, altså rundt 8 norske kroner. Dette er ikke den beste jeg har prøvd, i og med at jeg foretrekker mousse isteden for sånn såpe-aktig rens. Den har små peelingkorn i seg, noe jeg synes er litt merkelig, siden den skal brukes to ganger daglig. Peeling skal kun brukes 2-3 ganger i uken.
2. Formula 10.0.6 Best face forward daily foaming cleanser - Denne kjøpte jeg på en butikk i Sverige som heter Kicks. Jeg har bare brukt den ett par ganger enda, men den er helt grei. Denne har også såpe-konsistens, noe jeg ikke er fan av. Den inneholder også såpe, noe som ikke er helt bra for huden. Men den lukter hvertfall kjempegodt!
3. Clinique redness solutions soothing cleanser - Denne kjøpte jeg i en liten prøvepakke fra Parfymelle. Har bare prøvd den en gang, og har vel ikke merket noen stor forskjell, selvom den lover å redusere rødhet.
Bruker selvfølgelig ikke alle disse samtidig!!


1. Balea young soft & care feuchtigkeits pflege - Denne kjøpte jeg også i Tyskland på DM, også denne til kun rundt en euro. Jeg liker denne veldig godt, den lukter herlig, er drøy i bruk og trekker fort inn i huden.
2. Clinique redness solutions daily relief cream - Denne fulgte med til mini-settet, og jeg har som sagt bare prøvd den en gang, sammen med rensen. Har ikke sett mye endring enda, men jeg skal bruke den litt mer og se om den virker.


1. Balm balm face balm - Denne kjøpte jeg på parfymelle for litt siden, fordi jeg trengte en ny ansiktskrem. Jeg fant ut etter jeg hadde kjøpt den at det ikke var en vanlig ansiktskrem, heller en slags oljekrem. Man skal gni den mellom fingrene, og smøre den på et sted som trenger fuktighet. Jeg har brukt den mest i ansiktet, men er ikke fan av å ha olje som tørker kjempesakte i fjeset. Jeg er ikke så fornøyd med denne, dyr er den også for kun 30 ml!
2. Clinique redness solutions daily protective base SPF 15 - Denne har jeg også bare testet en gang, og det er en grønn krem som skal dekke rødhet. Den virket bra, pluss for solfaktor!


1. The body shop Vitamin E everyday summer face lotion - Denne kjøpte jeg for litt siden, men har kun brukt den noe sånt som tre ganger. Den skal gi en lett selvbrunende effekt, noe jeg ikke har merket noe til, men man må kanskje bruke den hver dag for å se noe forskjell. Den er veldig tynn og rennende i konsistensen, så man må passe på å få det jevnt utover. Husk også halsen, så du ikke får skille.
2. Oliva eco eye cream - Denne har jeg brukt lenge, og den blir aldri tom. Den dekker ikke poser eller blå ringer under øynene, men en øyekrem for å beskytte øyeområdet er allikevel viktig. Jeg kommer ikke til å kjøpe en ny når denne er tom, men gå over på en annen.


1. Cosmica face nattkrem - Denne bruker jeg etter rens om kvelden, men er ikke særlig fornøyd med den. Den er umulig å smøre ordentlig ut, man blir bare hvit i ansiktet uansett hvor liten mengde man bruker. Den trekker heller ikke ordentlig inn, for når jeg våkner om morgenen er jeg skikkelig blank i huden. Så denne bruker jeg kun for å bruke den opp!


1. Balea oppfriskende rengjøringsservietter 3 i 1 - Disse kjøpte jeg også på DM, og har tenkt å hamstre masse når jeg skal til Praha, fordi de hadde den samme butikken der. De er helt greie til å fjerne sminke med, og hvis jeg husker riktig kostet de ca. 50 cent? Det vil si rundt 4 norske kroner.


1. The body shop Vitamin E face mist - Dette er altså en fuktspray, som er kjempepraktisk å ha med seg. Den kan brukes hvis du trenger en oppkvikker i løpet av dagen, eller bare til å feste sminken med. Er også praktisk å ha med seg på fly, både fordi den inneholder 100 ml, og fordi flyluft ikke akkurat er det beste for huden din.


1. Soap and glory Scrub your nose in it - Dette er en skrubb, som er beregnet for t-sonen. Den kan også brukes som en rensende maske, ved å la den ligge på huden i 3 minutter. Jeg bruker denne skrubben to ganger i uken, og det er veldig greit å gjøre det mens man er i dusjen.
2. Mudd original mask: Dette er en leiremaske, som skal virke dyptrensende på huden. Jeg har brukt den tre ganger, og er veldig fornøyd så langt. Denne bruker jeg en gang i uken.


1. Cliniderm 25 SPF sun lotion - Dette er en solkrem jeg bruker på kroppen de få gangene jeg faktisk bruker solkrem. Jeg burde vært flinkere til å smøre meg, men siden jeg aldri har vært solbrent, er jeg ikke så nøye på det.
2. Md formulations sun protector face 30 SPF - Dette er en solkrem beregnet for ansikt. Jeg bruker den hver gang jeg er på stranda, for å beskytte meg mot tidlige aldringstegn når jeg blir eldre.

Dette er ansiktsproduktene jeg bruker, det virker kanskje som mye, men jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden min.
Bruker du noen av de samme produktene?
Er du opptatt av å ta vare på huden din?

-Ingvild

4 kommentarer

Ingrid

24.jul.2010 kl.20:25

sv: Bare hyggelig :) Jaa, det må vi!

Haha, jeg bruker ingenting av dette.. Egentlig bruker jeg ikke særlig mer enn fuktighetskrem i ansiktet. Fjerner ikke sminken min engang! Nå må jeg skjerpe meg... Haha :)

Inger-Helen Gylseth

27.jul.2010 kl.12:47

Ja er opptatt av og ta være på min hud, men bruker ikke noen av de du bruker :)

Emilie

08.aug.2010 kl.12:42

Dumt at ACO tester på dyr da...

Ingvild

10.aug.2010 kl.00:44

Emilie: Der tar du nok feil ;)

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! Kommenterer alltid tilbake :) søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits