Dagens antrekk

Hallo :)

I dag har jeg bare slappet av, vært i byen en liten tur med Ragnhild og sett film hos henne etterpå. Vi kjøpte inn vannmelon og jordbær, litt grønnsaker med dipp og potetgull, satte oss på Jevnaker-bussen med hvert vårt [mag], og gjett hvilken film vi så?! Olsenbanden jr. på rockern! Jeg synes den er skikkelig søt jeg, og den er faktisk veldig morsom!

 I går hadde jeg en liten minifilmjentekveld her, noe som var veldig koselig. Hadde besøk av Anna, Ingrid, Rikke og Ragnhild og vi så Hannah Montana the movie og Poseidon som gikk på tv. Jeg synes begge var ganske bra, synes Poseidon minnet litt om Titanic, men ellers bra :)

Tenkte for første gang å vise dere dagens antrekk. Jeg pleier aldri og gjøre det, i bunn og grunn fordi jeg ikke skjønner at det kan være så veldig interressant, men flertallet mener jo det motsatte, så da gjør jeg det for en gangs skyld.

Følte meg rimelig dum da jeg stod inne på Kappahl og ventet på Ragnhild, og plutselig fikk jeg ideen om dagens outfit. Da fant jeg meg et speil, fant frem mobilen og hadde en liten photoshoot med meg selv. Sorry for mobilkvalitet, men hadde ikke annet der og da:


Genser, Vero Moda
Bukse, Bik Bok
Topp under, Bik Bok
Veske, Kappahl
Sko, Vans

Kommer innkjøp etterpå!

Hva synes dere?
Skal jeg fortsette med dette?

-Ingvild

4 kommentarer

Lynn

27.jul.2010 kl.10:51

Bare fortsett ;) !

Ingvild

27.jul.2010 kl.10:54

Lynn: Ja, skal se om jeg får gjort det i en gang i blant :)

Inger-Helen Gylseth

27.jul.2010 kl.12:46

veldig fin outfit altså! likte boksen fra bikbok!

Nina M koblinger

28.jul.2010 kl.12:48

Fortsett ! :) Foresten , komentere tilbake ? :) <3

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! Kommenterer alltid tilbake :) søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits