Bye bye, Norway!

Hei!

Tenkte å skrive et lite farvel-for-fem-dager-innlegg, i og med at jeg reiser i morgen tidlig. Jeg skal nemlig til Praha!! Åh, gleder meg så sykt!

Flyet går ikke før kvart over ti i morgen tidlig, men vi skal dra herfra klokken halv åtte. Det vil si at jeg må stå opp kvart på sju, noe som er ganske tidlig i og med at jeg burde lagt meg for en time siden. Menmen, jeg kan sove på flyet :)

Jeg har tenkt å lagre noen innlegg på forhånd, slik at jeg kan blogge fra iPoden når jeg er der nede. Det er jo internett på diverse steder, blant annet Starbucks, et sted jeg har tenkt til å besøke masse! Så blir sikkert et par innlegg når jeg er der. Kommer tilbake på lørdag, så da får dere ordentlig blogging :)


Hahah, må forresten vise dere dette. Kopierte fra en annen på facebook: "Hvis du liker denne statusen, skal jeg skrive navnet ditt på armen min," noe som resulterte i 26 likes. Jaja, har heldigvis fått vasket det bort nå.

Da snakkes vi!

Skal du på ferie i løpet av sommeren?

-Ingvild

2 kommentarer

Ingrid

03.aug.2010 kl.15:40

VASKET DU DET BORT?:O Haha, neida. Kos deg i Praha <3

Kjerstiiin

03.aug.2010 kl.21:11

Kos deg :) har vært der, er veldig fint der! :D

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! Kommenterer alltid tilbake :) søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits