Nyter late sommerdager

Hei hei!

De siste dagene har jeg bare slappet av og kost meg med gode venner, og prøvd å nyte de siste dagene av sommerferien fullt ut!

På lørdag da jeg kom hjem dro jeg en liten tur til byen for å møte Hannah, og for å se på Ringeriksmaraton, noe som er her i Hønefoss hvert år. Vi gikk på cafè og hadde det kjempekoselig! Var hyggelig å se henne igjen etter to uker :)

I går var jeg på en stor strand kalt Onsakervika, sammen med Anna, Ragnhild, Kathrine og INGRID.(Forresten, hun har bursdag i dag så gratuler henne!) Det var deilig vær og temperatur, så vi koste oss masse! Jeg sov også over hos Kathrine til i dag, kjempekoselig! Og gjett hva! I går kom mamma hjem fra Italia, og hun hadde kjøpt med gaver til meg! Jeg fikk blant annet to nydelige kjoler, litt sminke og pasta med Italias flagg på :)

I dag dro jeg og Kathrine til byen(igjen), men kun for å kjøpe det vi trengte til skolestart, som bokbind og merkelapper. Vi kjøpte med masse frukt og dipp hjem, og så på verdens herligste film, Charlie og sjokoladefabrikken! Da hun dro hjem, stakk jeg en liten tur ut med Ingrid, Oskar og Jørgen.


Hahah, fant ikke noe bedre bilde å bruke. På båten fra Sverige til Kiel.

Nå sitter jeg her og øver på "Heal the world", for jeg skal nemlig på audition i morgen! Jeg gruer meg helt sinnsykt, men prøver å holde nervene på plass, hvertfall frem til i morgen før jeg skal i ilden.

Dagens klagestund: Jeg har funnet ut at jeg har fått nikkelallergi, og nå er jeg kjempesår og tørr på begge sidene av ansiktet rett ved øret, og det ene øret mitt har hovnet opp og er helt rødt. Og alt dette kom så klart rett før skolestart. FML.

Ønsk meg lykke til i morgen!

Hva har du brukt de siste dagene av ferien til?
Har du vært på audition før?

-Ingvild

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! Kommenterer alltid tilbake :) søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits