Hei hei, fin overskrift

Ja, det har seg sånn at jeg aldri aner hva slags overskrifter jeg skal ha. Jeg er rett og slett lite kreativ på det området, tips?

Har vært ganske travel med skolestart de siste dagene, derfor jeg ikke har blogget noe særlig. Men skal prøve å bli flinkere, og blogge når jeg har tid :)

Da jeg var på audition på tirsdag var jo selvfølgelig avisen der, og jeg og to andre ble intervjuet. Her er noen dritfine bilder som ble tatt av meg:
Kjempefint, midt i dansingen også...


Link til intervjuet kan dere se her.

Og i dag fikk vi vite hvem som hadde kommet med etter audition, og jeg var en av dem! Jeg var så glad, hadde ikke forventet det i det hele tatt. Bare synd vi er på leirskole akkurat den dagen det er første øvelse :(

I dag var jeg og Ragnhild hos Kathrine etter skolen. Vi gjorde ikke noe spesielt, men vi så på "American Pie - The naked mile". Den var mye bedre enn jeg forventet, var faktisk skikkelig søt og romantisk noen steder også!


Haha, fint av Ragnhild i bakrunnen.

Og så fant jeg det styggeste bildet som noen gang er tatt av meg på mobilen min i dag:


Hahahah, aner ikke hvorfor jeg legger det ut egentlig.

Nå skal jeg straks legge meg, skal til Asker i morgen for å være barnevakt, og tar buss hjem tidligtidlig på søndag, for å dra på sykkeltur til Oslo.

Natta!

Har du sett "American Pie"?

-Ingvild

3 kommentarer

Karoline

21.aug.2010 kl.01:02

fine bilder :P

Karoline

21.aug.2010 kl.12:27

har ikkje sett sett american pie :P

Martine Johansen

30.aug.2010 kl.20:47

har ikke sett den nei :P

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! Kommenterer alltid tilbake :) søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits