Long time no see

Hei!

Nå var det en stund siden sist. Jeg har tenkt på å slutte å blogge, siden jeg ikke får så mye tid, men det er jo så gøy, så jeg fortsetter, og blogger når jeg har tid :)

Ukene har gått superfort allerede. Jeg har forresten vært på leirskole, noe som var helt topp! Jeg har noen bilder jeg kan legge ut senere :) Alt er i full gang igjen; foredrag, prøver, lekser, Ten Sing, musikaløvelser, Relax, barnevaktjobber, møter av forskjellige slag og annet styr. Det gjør meg egentlig ingenting, for jeg elsker å være på farten og ha det travelt!

På fredag var jeg i bursdag til Oskar, som til slutt endte opp med å se film hos Mattias:
Thor kastet ballen akkurat når Vanja tok bilde. Ett ord: lol

Etter bursdagen gikk jeg og Vanja til meg, fordi hun skulle sove her. Vi satt oppe til sånn ca. halv fem og så i gamle album. Koselig ♥

I går var jeg på noe kalt Relax-fest. Det er ungdomsmiljøet i Sentrumskirken her jeg bor. Først var det ungdomsmøte, så gikk vi opp i kafeen, og bare satt der i flere timer og pratet og ble kjent med nye folk. Det er så mange hyggelige mennesker der, så det er noe jeg definitivt vil fortsette på!

I kveld skal jeg være barnevakt, så vi snakkes senere :)

Går du på noen slags ungdomsklubb?
Hvordan synes du det var med skolestart?

-
Ingvild

2 kommentarer

idawisth

12.sep.2010 kl.14:53

ha en fin søndag!!

idawisth

13.sep.2010 kl.09:02

sv - tusentakk<3

Skriv en ny kommentar

Ingvild

Ingvild

14, Ringerike

Jeg er ei jente fra Hønefoss som skriver om hverdagen, tanker og alt annet som faller meg inn! Kommenterer alltid tilbake :) søtinger leser denne bloggen nå

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits